dinsdag 16 januari 2018

Nieuw seizoen Dagboek Van Onze Helden

“Het zijn unieke beelden die mensen te zien hebben gekregen”, aldus directeur Communicatie van Defensie Wim Kok. Vanaf vandaag, vrijdag 3 februari, start het vierde seizoen van de spectaculaire serie Dagboek Van Onze Helden, een samenwerking tussen De Telegraaf en Defensie.

In de serie worden vier militairen gevolgd die zich buiten onze landsgrenzen inzetten voor veiligheid en stabiliteit in de wereld. Apachepiloot Rhino, commando Paul, F16-piloot Niki en commandotrainer Adam vertrokken op hun missies en namen een camera mee. Die beelden, aangevuld met wat de filmcrew van De Telegraaf schoot, krijgt de kijker voorgeschoteld in acht afleveringen van tien minuten. De afleveringen worden alleen online aangeboden op dagboekvanonzehelden.nl.

Kok: “Het is een productie die in nauwe samenwerking gaat. Maar we zijn wel heel open geweest in het tonen van beelden en hebben echt een inkijkje gegeven in wat we doen tijdens dergelijke missies. Dit is ons dagelijkse werk. We beschermen wat ons dierbaar is overal ter wereld. Het is belangrijk dat mensen in de huiskamers weten dat wij belangrijk werk doen en hoe dat bijdraagt aan wat wij willen beschermen: vrede en veiligheid.”

Bron: BM

Bericht delen