Nieuw digitaal radiostation: Grolsch 0.0 FM
maandag 26 april 2021

Nieuw digitaal radiostation: Grolsch 0.0 FM

Grolsch 0.0 FM, een digitaal radiostation waarvan de audio volledig is opgenomen in de brouwerij van Koninklijke Grolsch in Enschede, is vanaf nu te beluisteren in de Radio Veronica-app, op radioveronica.nl en via JUKE.

Grolsch 0.0 FM is een digitaal radiostation met rustgevende biergeluiden zodat je kunt genieten van het moment, op elk moment. Op de zender is 24 uur per dag en zeven dagen per week een sonic bier experience te horen. Het openen, inschenken en het blazen op een bierflesje, ze komen allemaal voorbij.

De audio is speciaal voor Grolsch 0.0 FM opgenomen in de brouwerij in Enschede: zo zijn de 0.0%-bierflesjes (zoals 0.0% Radler en de Weizen 0.0%) de instrumenten en worden de koperen brouwketels gebruikt als klankschalen. Om de lancering te ondersteunen staat Radio Veronica deze week in het teken van Grolsch 0.0 FM. In elk programma hoor je een bekende track geblazen op een Grolsch 0.0%-flesje. Luisteraars die het nummer correct raden maken kans op een week in de Grolsch Camper met zakgeld.

Ellen Slaa Kamphuis, Brand Manager Grolsch: “We zijn net gestart met de nieuwe Grolsch alcoholvrij campagne op tv en daar wilden we graag een medium aan toevoegen. Talpa Media Solutions & het Bureau hebben ons verrast met deze spot-on Grolsch 0.0FM en de camper promotie op Radio Veronica.”

Naast de radio-actie worden er ook spotjes op de andere radiozenders van Talpa Network en social media ingezet. Grolsch 0.0 FM is onderdeel van de Grolsch Proef Karakter-campagne die momenteel loopt.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen