Nieuw Concentrate BOLD format: Ik Ben BOLD

Het YouTube-kanaal Concentrate BOLD van RTL MCN lanceert op 7 januari een nieuwe serie onder de titel Ik Ben BOLD.

Rapper worden en een optreden geven in een volle club, een zeepkistenrace rijden en solo parachutespringen? Voor de meeste mensen is dit wellicht een greep uit hun dromen.

Voor de stagiair van Concentrate BOLD, Glenn Cornelisse, is dit acht weken lang de werkelijkheid geweest. Tijdens zijn stage hoefde hij geen kopietjes te maken, het kantoor aan te vegen of koffie te halen voor de baas. Glenn kreeg tijdens deze droomstage de kans om als afstudeeropdracht het nieuwe format Ik Ben BOLD te ontwikkelen, waarin hij de meest vette en bucketlist-waardige activiteiten mocht doen.

Vanaf zondag 7 januari om 17.30 uur is Ik Ben BOLD acht weken lang te zien op Concentrate BOLD.

In de eerste aflevering helpen de producers van Yung Internet hem om een rapper te worden. Glenn schrijft, oefent en spit dikke lyrics, en rookt tussendoor een jointje. Hoe gaat het hem af om voor een volle club in hartje Amsterdam een zelfgeschreven nummer ten gehore te brengen?

Naast rapper zijn, een zeepkistenrace rijden en solo parachutespringen gaat hij ook één dag aan de slag als stuntman, met defensie mee op oefening in Duitsland, leert hij BMX’en, maakt hij zelf een looping tijdens het stuntvliegen voelt hoe pepperspray werkt.

Bron: RTL MCN/BM

Bericht delen