Nickelodeon lanceert interactieve game SpongeMaster
zondag 2 september 2018

Nickelodeon lanceert interactieve game SpongeMaster

Iedere schooldag in september kunnen kinderen, tussen 17.00 uur en 18.00 uur, tijdens de uitzendingen van Spongebob op Nickelodeon, live meespelen met SpongeMaster.

In de game moeten ze vragen over Spongebob zo snel mogelijk goed beantwoorden. Zo verzamelen de deelnemers punten om de winnaar van de dag te worden. De dagwinnaar ontvangt een leuke prijs. Aan het einde van de maand september wordt uiteindelijk bekend wie de meeste punten heeft verzameld en de winnaar van het spel is: de SpongeMaster. De winnaar wint 1 minuut gratis winkelen bij Toy Champ. Het verslag over de winkelminuut is ook te zien op de Nickelodeon Play App.

In de meer dan 16 jaar dat Nickelodeon Spongebob uitzendt in Nederland en België is het programma al meer dan 30.000 keer uitgezonden. Er zijn dus veel kijkers die over een flinke kennis van de serie beschikken. En wat is er leuker dan die kennis te testen? In SpongeMaster komen zowel hele makkelijke als hele specifieke vragen voorbij, zodat het leuk is om te spelen voor zowel de incidentele kijker als de superfan.

Met de lancering van SpongeMaster wordt voor de eerste keer een second screen ingezet in de Nickelodeon Play App. De app is in Nederland al meer dan een miljoen keer geïnstalleerd. Sinds vorig jaar is de app ook in België te verkrijgen, wat al tot 300.000 downloads heeft geleid.

Bron: Viacom/BM

Bericht delen