Dinsdag 16 januari 2018

NFF via Snipper app te volgen

Het Nederlands Film Festival (NFF) dat woensdag start, is met de social video applicatie Snipper dit jaar voor het eerst door iedereen te volgen. Met de Snipper app kan in een video van maximaal één minuut een onvergetelijk moment worden vastgelegd en vervolgens worden gedeeld.

Naast de Snipper app is er de Snipperwall. Hierop worden tijdens het NFF alle social media uitingen op Instagram, Twitter, Foursquare en Snipper verzameld via #nff2013.

Sander Andreae, oprichter van Snipper: “De kracht van de Snipperwall is dat alle uitingen op social media met betrekking tot een bepaald onderwerp samen worden gebracht in één scherm. Wij geloven dat merken en events op deze manier de social conversatie veel meer naar zich toe kunnen halen.” De Snipperwall is onder andere te zien via filmfestival.nl/snipper en op verschillende locaties tijdens het festival, waaronder op een groot LED-scherm op de Neude in Utrecht.

“Met Snipper kunnen we ervoor zorgen dat iedereen de bijzondere momenten op het festival kan delen én volgen, zowel op de festivallocaties als thuis.” Aldus Marieke Saly, van het NFF. Tijdens het festival zullen onder andere RTL Boulevard, Hollandsefilm.nl en Toerisme Utrecht de NFF Snipperwall op hun website tonen.

Bron: Snipper

Bericht delen