NewBe benoemt Laura Veenema als Creative Director
maandag 5 augustus 2019

NewBe benoemt Laura Veenema als Creative Director

Laura Veenema start als Creative Director bij producent NewBe waar ze zich zal focussen op de ontwikkeling en begeleiding van nieuwe producties. Laura was voorheen onderdeel van RTL’s programmamanagement, waarna ze inhoudelijk verantwoordelijk werd voor RTL MCN als Head of Content & Brands.

Jeroen Koopman, creatief producent en oprichter van NewBe: “Laura’s komst sluit perfect aan bij onze ambitie de allerbeste mensen aan NewBe te verbinden en daarmee nog verder te groeien als marktleider in content voor on-demand platforms.”

Laura Veenema vertelt: “Ik ken Jeroen al een aantal jaren en keek altijd al met bewondering naar de ontwikkelingen bij NewBe. Het gedurfde ondernemerschap, de focus op talent en de creativiteit binnen dit bedrijf zorgden ervoor dat ik niet lang na hoefde te denken over deze kans. Ik kan niet wachten tot ik me mag aansluiten bij het NewBe team.”

NewBe specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van films en series voor on-demand platforms (YouTube, Videoland, Netflix, Amazon) en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke producenten van Nederland. Recentelijk werd bekend dat NewBe’s serie Toon buiten Nederland als Netflix Original wereldwijd is aangekocht. Van film-format Misfit werd aangekondigd dat na Nederland, Duitsland en een Nederlandse sequel, volgende week gestart wordt met de opnamen van een Poolse remake.

Bron: NewBe/BM

Bericht delen