dinsdag 16 januari 2018

Netflix nu beschikbaar in Nederland

Netflix Inc., het grootste netwerk voor internettelevisie met meer dan 37 miljoen leden, is nu beschikbaar in Nederland. Vanaf woensdag hebben leden in Nederland direct toegang tot tal van series en films die ze (voor € 7,99 per maand) kunnen streamen vanaf Netflix.

Netflix biedt leden de mogelijkheid series en films kijken wanneer, hoe en waar ze maar willen via directe toegang op tv’s, tablets, mobiele apparaten, gameconsoles en computers. Kaskrakers uit Hollywood, topseries, documentaires, filmhuis-films, stand-upcomedy, kinderfilms en lokale Nederlandse titels kunnen voortaan ook in Nederland worden gekeken op Netflix.

“We zijn blij dat we de toekomst van televisie naar Nederland kunnen brengen,” aldus Reed Hastings, medeoprichter en Chief Executive Officer van Netflix. “In Nederland hebben veel mensen breedband, maar ze konden tot vandaag niet optimaal profiteren van hun snelle verbinding. Vanaf vandaag kunnen mensen in Nederland zich abonneren op Netflix en direct altijd en overal series en films kijken, voor een laag bedrag per maand.”

Bron: Netflix

Bericht delen