Nederlands record voor trailer MISFIT
Dinsdag 16 januari 2018

Nederlands record voor trailer MISFIT

Sinds de release afgelopen vrijdag heeft de trailer van de film MISFIT ruim 230.000 views, 6000 likes en 800 comments verzameld. Daarmee scoorde de trailer binnen vier dagen de meeste likes ooit voor een Nederlandse filmtrailer op YouTube.

Bovendien werd geen Nederlandse filmtrailer zo vaak bekeken binnen dit tijdsbestek als de trailer van deze highschool comedy, die daarmee al snel terechtkwam in de officiële YouTube trending lijst. Het YouTube kanaal van de film telt inmiddels meer dan 16.000 abonnees.

MISFIT is een high school comedy en gaat over Julia (Djamila), een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland. In Amerika had ze een perfect leventje: ze was populair, had een goed bekeken vlog en veel vriendinnen. Haar leven staat op zijn kop als ze in Nederland door de VIP squad, de drie populairste meisjes van de school, als ‘Misfit’, buitenbeentje, wordt bestempeld.

De hoofdrol wordt gespeeld door de in Amerika wonende Djamila, ook wel bekend van het populaire YouTube kanaal MeisjeDjamila. Zij is met meer dan 741.000 abonnees de grootste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber. De film is geregisseerd door Erwin van den Eshof (Popoz, De Ludwigs) en geproduceerd door NewBe in coproductie met de Duitse beursgenoteerde filmproducent en -distributeur Splendid Film.

Via het YouTube-kanaal YouTube.com/MISFITdefilm kan iedereen op de hoogte blijven. MISFIT draait vanaf woensdag 27 september in de Nederlandse bioscopen. De trailer is hier te zien.

Bron: NewBe/BM

Bericht delen