Dinsdag 16 januari 2018

NCRV lanceert game app voor Man bijt hond

De week heeft de NCRV de game app Man bijt hond Zoekertje gelanceerd. Het is een ‘zoek en vind’-spel, gebaseerd op de bijzondere verhalen van gewone mensen die in het televisieprogramma voorbij komen.

De speler duikt met de app in de wereld van de bekende Man bijt hond-coryfeeën. De opdracht is hen te helpen met hun spullen terug te vinden die kwijt zijn geraakt. De gamer gaat langs bij Mandy in haar roze huis, treft De Jongens van de Kermis bij hun attractie, ontmoet Jan Stam bij zijn boerderij en probeert zoveel mogelijk voorwerpen te vinden. Daarnaast is het zoeken naar de slim verborgen letters. Uiteindelijk zijn er bronzen, zilveren of gouden medailles te winnen.

Wilko van Iperen, hoofd Internet van de NCRV: “Naast de website, video app en widget laten we mensen met Zoekertje nu ook de bijzondere wereld van Man bijt hond via deze game app beleven. Op deze manier breiden we het merk digitaal uit en bereiken we een breder publiek via nieuwe kanalen. Het is een speelse toevoeging geworden op een belangrijk televisieprogramma van de NCRV. We hopen dat onze kijkers zich laten meeslepen in de online ervaring van deze game.”

De applicatie werkt op iPad, iPhone4 en hoger. Ook werkt het op de laatste versies van Android-toestellen met minimaal Android versie 2.3. De game is gebouwd in samenwerking met Paladin Studios.

Bron: NCRV

[iframe width=”470″ height=”270″ src=”http://www.youtube.com/embed/F0U4JvbxC74″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe]

Bericht delen