NBC lanceert video-on-demand dienst hayu in Nederland
donderdag 13 december 2018

NBC lanceert video-on-demand dienst hayu in Nederland

De video-on-demand dienst hayu is nu ook in Nederland beschikbaar. De dienst van NBC Universal International biedt ruim 6.000 afleveringen aan series.

De dienst is rechtstreeks via www.hayu.com beschikbaar voor consumenten. Tegelijk met Nederland wordt hayu ook in België en Luxemburg gelanceerd. De dienst biedt series als Keeping Up with the Kardashians en de spin-offs daarvan, of de franchises The Real Housewives of Atlanta, Million Dollar Listing Los Angeles, Below Deck en Made in Chelsea, naast vele andere series – maar biedt gebruikers ook de mogelijkheid om hun favoriete series te downloaden om deze onderweg zonder internetverbinding te kijken.

“We willen vaart zetten achter het verder uitrollen van hayu naar de consument. Deze lancering op de Nederlandse markt, samen met België en Luxemburg, is een belangrijke volgende stap in onze ambities”, licht Hendrik McDermott, Senior Vice President Branded On-Demand van NBC Universal International toe.

De dienst, die zonder vast abonnement kan worden afgenomen, kost € 5,99 per maand en biedt toegang tot het complete aanbod. Alle hayu klanten krijgen de eerste 30 dagen gratis zodra ze zich aanmelden.

Bron: BM

Bericht delen