Natuurseries BBC vanaf 24 maart te zien op Dplay
dinsdag 3 maart 2020

Natuurseries BBC vanaf 24 maart te zien op Dplay

Bijzondere natuurdocumentaires zijn vanaf dinsdag 24 maart te zien op Dplay. De volledige ‘natural history’ collectie van de BBC wordt per die datum gefaseerd toegevoegd aan het video-on-demand platform van Discovery.

Series als Blue Planet, Planet Earth, Life, Frozen Planet, Africa, Nature’s Great Events en The Hunt zijn dan direct te bekijken op Dplay. Discovery heeft in het verleden altijd al nauw samengewerkt met de BBC en vorig jaar hebben beide partijen een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze 10-jarige overeenkomst is de grootste content deal die de BBC ooit heeft gemaakt. Gedurende het jaar worden verschillende BBC-collecties toegevoegd, waaronder Wildlife, Nature, Science en Sea Life. In totaal gaat het om meer dan 230 BBC-series die beschikbaar komen op Dplay.

Alco De Jong, VP Country Manager Discovery Benelux: “Het is fantastisch dat we de BBC-series kunnen toevoegen aan Dplay. Alsof je de Mona Lisa toevoegt aan je kunstcollectie. BBC heeft enkele van de mooiste en meest betoverende natuurdocumentaires gemaakt en deze worden nu exclusief beschikbaar gemaakt op Dplay. Het past perfect bij de bestaande real-life content die op Dplay te bekijken is. Dplay laat het echte leven zien met bijzondere verhalen over echte mensen én hun passies. Dit zijn de echte verhalen van onze planeet en horen dan ook thuis op Dplay.”

Dplay heeft sinds de lancering vorig jaar februari een succesvol jaar gehad, mede door de toevoeging van de extra merken Animal Planet, HGTV, Food Network en MotorTrend. Ook de Nederlandse producties Say Yes To The Dress Benelux, Alles uit de kast, Louisa & Rowan en Bevallen met zijn populair onder de abonnees.

Bron: Discovery Benelux/BM

Bericht delen