MOJO en Vodafone lanceren streamingplatform largerthan.live
vrijdag 19 juni 2020

MOJO en Vodafone lanceren streamingplatform largerthan.live

In een zomer zonder concerten en festivals openen MOJO en Vodafone Larger Than Live: een virtuele concertzaal. Tijdens het concert hebben kijkers interactief contact met de optredende artiest.

Nielson geeft op donderdag 9 juli vanuit Ziggo Dome het eerste streamingconcert en in de daaropvolgende weken is het podium onder meer voor De Jeugd van Tegenwoordig, Frenna Deluxe, Rolf Sanchez, Maan en De Staat.

Met een streamingticket kan het publiek vanuit huis op www.largerthan.live aanwezig zijn bij de liveshow. Kijken beperkt zich niet alleen tot het scherm van een telefoon, tablet of laptop: de show kan ook full screen worden gecast naar televisie of beamer. Via een mobiele telefoon bepaalt de kijker vervolgens zelf de positie van de camerastandpunten en zijn er interactiemogelijkheden met de artiest.

Middenin de Ziggo Dome staat een hightech podium, uitgerust met de modernste technieken op het gebied van beeld, geluid en licht. Op deze manier ervaar je het concert thuis alsof je op de eerste rij staat en krijg je dat echte ‘live’ gevoel zoveel mogelijk mee.

De artiesten maken speciaal voor deze streams een show die inspeelt op deze digitale omgeving. Hun grootste fans kunnen zich melden om met een live videoverbinding plaats te nemen in de Golden Circle. Zo ziet de artiest hun fans live meejuichen en kunnen ze in de show worden uitgelicht.

Bron: Vodafone/BM

Bericht delen