Mocro Maffia breekt records op Videoland
dinsdag 2 februari 2021

Mocro Maffia breekt records op Videoland

Het derde seizoen van de Videoland-serie Mocro Maffia is afgelopen vrijdag gestart met een record aantal kijkers. De eerste aflevering heeft vrijdag 30 procent meer kijkers getrokken in vergelijking met de eerste aflevering van het tweede seizoen in 2020.

Seizoen drie van de fictieve serie Mocro Maffia gaat verder waar miniserie Mocro Maffia: Komtgoed is gestopt. Romano is spoorloos en Potlood komt alleen te staan in hun oorlog tegen Paus, wiens positie ijzersterk is geworden door de samenwerking met de Colombiaanse Tia Alvarez. Tatta, die de leiding krijgt over de organisatie van Paus, raakt afgeleid van zijn taak wanneer Mo de Show plots opduikt.

Het derde seizoen van Mocro Maffia bestaat uit zeven afleveringen en is bedacht en geschreven door Achmed Akkabi (tevens creatief producent), Ashar Medina, Oscar van Woensel en Randy Oost. De regie van het derde seizoen ligt in handen van Victor D. Ponten en Bobby Boermans. Producent is Fiction Valley.

Mocro Maffia: Komtgoed
Een week voor de release van het derde seizoen verraste Videoland de diehard Mocro Maffia-fans uit het niets met de miniserie Mocro Maffia: Komtgoed. Videoland biedt hiermee jong talent een podium door de 16-jarige Marouane Meftah als de hoofdpersoon Komtgoed te casten en de keuze voor de jonge regisseur Aaron van Valen. Meer dan de helft van de kijkers van seizoen 2 van Mocro Maffia is begonnen met de miniserie en ongeveer 70 procent van deze kijkers heeft alle afleveringen op één dag gebinged.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen