Misdaadserie Undercover krijgt een derde seizoen
vrijdag 31 januari 2020

Misdaadserie Undercover krijgt een derde seizoen

De eerste Belgisch-Nederlandse coproductie van Netflix, Undercover, krijgt een derde seizoen.

In juni 2019 werd al bekend dat Undercover een tweede seizoen krijgt. De serie Undercover draait in seizoen twee om illegale wapenhandel. Het verhaal speelt zich een jaar af na de gebeurtenissen in het eerste seizoen waarbij het thema drugshandel was en dat afgelopen voorjaar in première ging op de streamingdienst.

Anna Drijver en Tom Waes spelen wederom de rollen van Kim de Rooij en Bob Lemmens. Het personage van Drijver werkt nu voor een mensenrechtenorganisatie en Waes’ personage is nog steeds werkzaam als agent. Wanneer zij een illegale wapenhandel ontdekken die is gestart in Syrië en die zich inmiddels heeft uitgebreid naar België, besluit Bob Lemmens de zaak in de hoedanigheid van undercoveragent te onderzoeken.

Het tweede seizoen van Undercover verschijnt later dit jaar bij Netflix, maar de startdatum is nog niet bekend. Toch is nu al onthuld dat de serie een derde seizoen krijgt. Dat bevestigde actrice Elise Schaap donderdagavond in de talkshow Jinek.

Wanneer de productie van het derde seizoen van Undercover begint, is nog niet bekend. Ook over het plot zijn nog geen details naar buiten gekomen. De serie wordt geregisseerd door Eshref Reybrouck en Frank Devos. Netflix​ werkt​ samen​ met​ het Vlaamse productiebedrijf​ De​​ Mensen​, distributeur​ Dutch Filmworks​ en​ de VRT.

Bron: BM

Bericht delen