Dinsdag 16 januari 2018

Meezingen met The Voice of Holland

Vanaf zondag 14 oktober kan de tv-kijker thuis meezingen met vier talenten uit het RTL 4-programma The Voice of Holland. Dan start namelijk om 16.55 uur op RTL 4 het 10-delige The Voice of Holland: Singing Sunday. Het is een interactieve talentshow. Wie eerst de The Voice of Holland Singing Sunday app downloadt en meezingt, maakt kans op een thuisconcert van een van de finalisten.

Het programma is een initiatief van Vodafone in samenwerking met RTL 4 en Talpa. De mobiele telefoon speelt een belangrijke rol. Met de app kan de kijker het eigen optreden opnemen, bekijken en delen. Door het resultaat te uploaden met de app is dit te zien op het YouTube-kanaal en dingt men mee naar de hoofdprijs: het thuisconcert. De winnaar wordt in aflevering 9 (zondag 9 december) bekendgemaakt. Een registratie van het thuisconcert is te zien in aflevering 10 (zondag 16 december).

In de eerste aflevering ziet de kijker/zanger thuis alles wat het talent van The Blind Auditions ook te zien krijgt: een enthousiast publiek en de omgedraaide stoelen van de coaches. In de eerste vier afleveringen komen ook optredens voorbij uit de eerste twee seizoenen van The Voice Of Holland. Als in het lopende, derde seizoen The Voice of Holland LIVE op 9 november van start gaat, kan de kijker telkens op zondag met vier optredens uit de show van de vrijdag ervoor meezingen. Tussen de optredens door geeft zangcoach Babette Labeij tips. Bovendien is er elke week een compilatie van de meest opvallende thuisuploads te zien.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen