dinsdag 16 januari 2018

Media Park Update over KPN Play

Op donderdag 19 november vindt de vijfde aflevering van de Media Park Update plaats. De gast van deze week is Kjeld Beijer. Hij zal het hebben over de nieuwe dienst van KPN: Play. ‘Met Play kijk je tv, films en series hoe, waar en wanneer jou dat uitkomt. Tv-kijken zoals jíj wilt’, zo stelt KPN.

Het gesprek met Beijer gaat over de strategie van KPN rondom KPN Play.

Beijer is Proposition Manager Interactive TV bij KPN, en verantwoordelijk voor de lancering van KPN Play. KPN wil met de dienst de televisiemarkt openbreken: voor 11,99 euro per maand kan men een abonnement nemen en onbeperkt televisie kijken via het internet – ook via een ander providers dan KPN. Daarnaast biedt Play de grootste tv-zenders aan, en kan men via de app programma’s opnemen en terugkijken en on demand-content zien van HBO, Discovery Channel, TLC, Xite, NPO, SBS 6, Veronica en Net 5.

De Media Park Update wordt elke donderdag van 12.30 tot 13.00 uur live uitgezonden via de iMMovator website. Het gesprek vindt plaats vanaf 12.00 uur bij Switch (On/Off) op het Joop van den Ende plein op het Media Park, bezoekers zijn welkom. De opname van de Media Park Update komt dezelfde dag on demand beschikbaar via de iMMovator website.

Bron: iMMovator/Broadcast Magazine

Bericht delen