dinsdag 16 januari 2018

Media Park Update met Lara Ankersmit

Aanstaande donderdag 22 oktober gaat officieel het eerste seizoen van de wekelijkse talkshow Media Park Update van start. Elke donderdag, tijdens de lunch, wordt er een gerenommeerde gast geïnterviewd over nieuwe projecten, innovatieve diensten of spraakmakende plannen.

De allereerste gast van dit seizoen is niemand minder dan Lara Ankersmit. Zij gaat in op de activiteiten van de NOS op het gebied van apps, diensten voor jongeren, live streaming en meer.

Lara Ankersmit is sinds 2001 hoofd Digitale media bij de NOS en ze is vaker te gast geweest bij iMMovator evenementen. Tijdens de Media Park Update is er de gelegenheid om Ankersmit uitgebreider te ondervragen over innovatie bij de NOS. Waar zetten ze dit najaar op in? Hoe pakken ze nieuwe projecten aan? En welke rol spelen start-ups bij innovatie?

De Media Park Update wordt van 12.30 tot 13.00 uur live uitgezonden via de iMMovator website. Wil je de opname bijwonen? Schrijf je dan hier gratis in en kom vanaf 12.00 uur naar de SWITCH (On/Off) op het Joop van den Ende plein. Je kunt gratis een broodje mee eten. De opname van de Media Park Update komt dezelfde dag on demand beschikbaar via de iMMovator website.

Bron: iMMovator/Broadcast Magazine

Bericht delen