Dinsdag 16 januari 2018

Media Park Jaarcongres online te volgen

Vandaag is het zover: het Media Park Jaarcongres 2012. Verschillende internationale topsprekers (waaronder Gary Carter en Rory Sutherland) en de Nederlandse Mediatop (Arno Otto, Henk Hagoort, Willemijn Maas) leveren een bijdrage aan het programma. Het congres zal de hele dag online te volgen zijn via een livestream. Bezoekers en kijkers kunnen ook meespelen met de MPJC quiz via hun tweede scherm.

Het belooft een mooie dag te gaan worden met topsprekers in het hoofdprogramma, diverse interactieve lunchsessies en een serie mooie videoquotes. Dit zijn reportages waarin invloedrijke mediaprofessionals hun mening geven over actuele mediaontwikkelingen. De eerste van de serie videoquotes is al online te bekijken. Verschillende professionals geven hierin antwoord op de vraag hoe hun mediagebruik de afgelopen tijd is veranderd. Bekijk hier de video.

Het plenaire congres is live te volgen via de iMMovator website. De livestream is te vinden op deze pagina. Op twitter is het MPJC te volgen via #mpjc en @MPJC12. U kunt ook de MPJC deelnemers en sprekers op twitter volgen.

Bron: iMMovator

Bericht delen