dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe zenders en browser versie voor M2M TV

A la carte tv-dienst M2M TV is uitgebreid met nieuwe zenders. Klanten van M2M TV bepalen zelf welke zenders ze kiezen en hebben nu keuze uit ruim 95 zenders. Ook Web TV, de browserversie van M2M TV, is onlangs gelanceerd. M2M TV ondersteunt ook de Amazone Fire TV Stick.

 

Behalve veel Engelstalige zenders als English Club TV en FashionBox zijn ook 6 zenders van Rai toegevoegd aan het aanbod. De populaire Italiaanse zenders zijn in één pakket gebundeld. Voor de Turkse kijker zijn er twee pakketten samengesteld met elk 4 zenders, waaronder EuroD, HaberTurk, en TRT.

M2M Web TV is geschikt voor de meeste browsers, waaronder Google Chrome, Firefox en Internet Explorer. “Het introduceren van de browserversie is een goede zet geweest” aldus CEO Edwin Snelderwaard. “Onze kijkers gaven aan ook behoefte te hebben aan een browserversie. We zien nu dat M2M TV het meest gekeken wordt op de televisie, op de voet gevolgd door de browservariant.”

De komende maanden wordt het zenderaanbod verder uitgebreid. Het wereldwijd beschikbare M2M TV is met nog veel meer content-aanbieders en zenders in gesprek uit binnen- en buitenland. M2M TV richt zich niet alleen op de internationale tv-kijker, maar ook op specifieke groepen door zenders aan te bieden met genres als muziek, motorsport en reizen.

Bron: M2M TV/Broadcast Magazine

 

Bericht delen