Live stream met 9 mediatoppers op 11 juni
donderdag 11 juni 2020

Live stream met 9 mediatoppers op 11 juni

Nederland gaat weliswaar weer langzaam van het slot, maar in een grote groep onbekommerd live netwerken op locatie is er helaas (nog) niet bij. Ook de activiteiten en evenementen van Broadcast Magazine (BM) zullen daarom worden aangepast aan ‘het nieuwe normaal’, maar met oog voor die informele netwerkfunctie. Want het is belangrijk om elkaar te blijven ontmoeten, al is het op afstand.

Daarom wordt donderdag 11 juni, in Beeld en Geluid, bij uitstek dé plek voor een onafhankelijk gesprek over media, een uitgebreide online Broadcast Media Society-sessie georganiseerd onder leiding van Roos Moggré. Deze bijeenkomst vanaf 13.30 uur kan worden gevolgd via een live stream. Meld je hier aan. Voor de gelegenheid en om de interactie op afstand te bevorderen, levert MHB Event Facilities uit Bolsward het speciale LED-scherm dat ook voor BNNVARA’s zaterdagavondshow Even tot hier wordt gebruikt.

Tijdens en na het plenaire gedeelte is gelegenheid tot het stellen van vragen en zullen vanaf 14.30 uur drie parallelsessies plaatsvinden om in kleine kring verder na te praten en te discussiëren. Overkoepelend thema is ‘produceren in tijden van corona’ en de volgende mediatoppers doen mee:

Suzanne Kunzeler (NPO), René Delwel (United), Boudewijn Beusmans (EndemolShine)
Robert Kievit (BNNVARA), Ralf van Vegten (NEP), Karin de Groot (ITV Studios)
Paul Römer (Talpa Network), Paul Chamalaun (Chain), Georgette Schlick (FremantleMedia NL)

Een link naar de live stream is hier.

Bron: BM

Bericht delen