Live pubquiz met Leo Blokhuis in het Top 2000 Online Café
vrijdag 22 mei 2020

Live pubquiz met Leo Blokhuis in het Top 2000 Online Café

Afgelopen vrijdag speelden ruim 5000 mensen de live pubquiz in het Top 2000 Online Café. Wegens het succes organiseert de NTR vrijdag 22 mei, vrijdag 29 mei en vrijdag 5 juni opnieuw een live pubquiz.

Vanaf 20.30 uur stelt quizmaster Leo Blokhuis via een livestream vanuit zijn woonkamer vragen à la Top 2000 a gogo. Meespelen is simpel. Ga vrijdag om 20.30 uur naar top2000onlinecafe.nl. Speel je alleen, dan wijst het zich vanzelf. Speel je met een team? Bepaal dan van tevoren wie de teamleider is.

Diegene klikt op de Samen Beleven button rechts in beeld, voert een naam in en deelt de gegeven unieke url per mail met de leden van zijn team. Door op die link te klikken, komen alle teamleden terecht in een gezamenlijke chatbox, waar ze de strijd aan kunnen gaan met duizenden spelers in heel Nederland. Let op: deze functie werkt alleen op desktop of laptop.

De Samen Beleven tool maakt het dankzij een chatfunctionaliteit mogelijk om het interactieve 360 graden-café samen te bezoeken. Degene die de chat start, is de gids. Deze gids kan mensen uitnodigen om hem of haar te volgen in het café, zodat iedereen hetzelfde ziet.

Ook kan de gids mensen vragen mee te doen aan de pubquiz. Tijdens de pubquiz kunnen teams met de Samen Beleven tool onderling communiceren, terwijl Leo Blokhuis de vragen stelt. De live pubquiz is gebouwd door Q42, dat ook het Top 2000 Online Café ontwikkelde.

Bron: NTR/BM

Bericht delen