Lisa Loeb presenteert FBoy Island op HBO Max
donderdag 28 april 2022

Lisa Loeb presenteert FBoy Island op HBO Max

De Slimste Mens-winnares Lisa Loeb gaat de eerste Nederlandse productie op streamingdienst HBO Max presenteren. Het gaat om de Nederlandse versie van FBoy Island, kondigt de dienst donderdag aan.

In FBoy Island Nederland reizen drie vrouwen af naar een tropisch eiland, waar zij worden vergezeld door zestien mannen. Acht van hen zijn op zoek naar liefde en acht zijn zelfbenoemde ‘FBoys’. Samen strijden ze voor een aanzienlijke geldprijs. De vrouwen moeten erachter zien te komen wie een ‘nice guy’ is en wie een ‘FBoy’.

FBoy Island is een zogenoemde ‘original’, ontwikkeld door HBO Max zelf. Volgens de streamingdienst is het een programma “met een knipoog naar het datinggenre en een sociaal experiment”.

Cabaretier, schrijver en presentator Loeb zegt vereerd te zijn dat ze het programma gaat presenteren. “Ik ben gek op datingshows en deze is wel heel bijzonder; het is een komische show en er zitten allerlei heerlijke twists in.”

De tiendelige serie wordt geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland en is bedacht door Elan Gale.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen