dinsdag 16 januari 2018

LINDA.tv brengt mini-crimi De Vlucht

LINDA.tv brengt vanaf 19 april de eerste online politieserie. De Vlucht is een nieuwe mini-crimi, elke aflevering duurt 8 minuten. Acht weken lang zijn Loes Haverkort en Sinan Eroglu, die de hoofdrollen spelen, als rechercheurs te volgen in de spannende serie. Eric Corton speelt een ontsnapte gedetineerde.

De Vlucht is geschreven door misdaadauteur Simon de Waal en een coproductie van LINDA.tv en Talpa Fictie. De regie is in handen van Zip Wertwijn, creative producer is Will Koopman. Loes Haverkort speelt de stoere Isabel Rodriquez, rechercheur Amsterdamse Moordzaken. Samen met haar partner Raymond (Sinan Eroglu) staat zij in De Vlucht voor een lastige zaak die begint met de ontsnapping van de veroordeelde moordenaar Frans Lecteur (Eric Corton).

SEAT is partner voor De Vlucht. Ard van den Eijnde, Senior PR Manager SEAT Nederland: “Via dit partnership met LINDA. onderstrepen we de positionering van de SEAT Ateca als perfecte auto voor de ´urban jungle´. Onze zojuist geïntroduceerde SUV faciliteert Isabel in de serie op elegante wijze tijdens haar recherchewerk en matcht naadloos met de doelgroep van LINDA.tv”.

LINDA.tv lanceert met De Vlucht de eerste online short format politieserie in Nederland. De vele programma’s die gecreëerd worden, zijn niet alleen bij de meer dan 343.000 gebruikers van LINDA.tv, maar ook bij televisiezenders in trek. Zo kregen de LINDA.tv-programma’s De mobiel van en de dramaserie Bitterzoet op Net5 een tweede leven met wekelijkse uitzendingen. De Vlucht is vanaf 19 april elke woensdag om 20.00 uur te zien op www.LINDA.tv of via de app.

Bron: LINDA.TV/BM

Bericht delen