Linda Hakeboom presenteert online serie Hit The Roadstories
vrijdag 4 september 2020

Linda Hakeboom presenteert online serie Hit The Roadstories

Linda Hakeboom heeft ondanks de moeilijke periode die zij doormaakt een mooi nieuw project. De documentairemaakster is te zien in het online format van het nieuwe SBS6-programma Hit The Road.

In de serie Hit The Roadstories pikt de presentatrice de afgevallen kandidaten van Hit The Road op in haar volgauto. Tijdens de rit gaan de verhalen verder en geeft Linda een kijkje achter de schermen. Hit The Roadstories is iedere zaterdagavond te zien op het YouTube kanaal van SBS6 en op KIJK.nl.

Na iedere uitzending van Hit The Road gaat het programma online verder. In de eerste aflevering van Hit The Roadstories vertelt Linda in haar volgauto over de ins en outs van het programma. Vanaf aflevering 2 vangt ze de passagiers liefdevol op. Hoe is het gegaan bij de drivers Edsilia Rombley, Roel van Velzen, Nick & Simon en Gordon? Ze vraagt verder naar de bijzondere, soms emotionele, verhalen die de kandidaten in Hit The Road hebben verteld en brengt sommige passagiers zelfs helemaal naar huis.

Vlak voor de start van de opnames van Hit The Roadstories kreeg Linda de diagnose borstkanker. “Ik zit in een hele rare emotionele rollercoaster, maar misschien is het daarom wel des te fijner dat ik iets heb kunnen doen wat heel dichtbij mij ligt en wat ik heel mooi vind om te doen. Het programma gaat over liedjes zingen, maar vooral over mensen en hun verhalen. Ik vind het echt prachtig geworden”, zegt de presentatrice hierover.

Op zaterdag 5 september lanceert SBS6 samen met T-Mobile, direct na de eerste uitzending van Hit The Road, de online spin-off van het format.

Bron: Shownieuws/BM

Bericht delen