dinsdag 16 januari 2018

Liberty Global in zee met FCCE voor VOD-promotie

Liberty Global heeft na een tender besloten om een samenwerking aan te gaan met productie- en distributiebedrijf FCCE voor de Pan-Europese VOD-promotie. FCCE zal in totaal in zeven Europese landen waar Liberty Global actief is aan de slag gaan: Nederland, Ierland, Hongarije, Polen, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

De promotie verloopt volgens lokale promotieschema’s, met lokale vormgeving, voice-overs en gericht op lokaal geproduceerde films. De programmering is specifiek gericht op het vergroten van het VOD-platform.

Justus Verkerk, CCO van FCCE: “We zijn heel trots om als leverancier te zijn uitgekozen. We hebben al onze ervaring en research data op het gebied van VOD-promotie ingezet, die we de afgelopen 10 jaar hebben verzameld, om met onze VOD-promotie Liberty Globals te ondersteunen. En kennelijk werpt al dat harde werk nu zijn vruchten af. (…) Naar verwachting zal VOD exponentieel groeien de komende jaren. We voelen ons vereerd om onze uitgebreide ervaring te delen en onze klanten er mee van dienst te zijn.”

Bron: FCCE/Broadcast Magazine

Bericht delen