Dinsdag 16 januari 2018

Libelle lanceert online videokanaal

Weekblad Libelle heeft het online videokanaal Libelle TV en een gratis app gelanceerd. Het platform biedt dagelijks video’s van ‘de nieuwe generatie’ vloggers. De video’s zijn te bekijken via de website en een gratis app.

 

“Met Libelle TV komt ons blad nu echt tot leven”, aldus hoofdredacteur Hilmar Mulder. “Per maand bezoeken 1,7 miljoen vrouwen tussen de 20 en de 65 jaar Libelle.nl. Voor de grootste groep, vrouwen van 45-54 jaar, was simpelweg niet zoveel interessante videocontent. Daar brengen wij met Libelle TV verandering in.” Libelle claimt met zijn blad, event en videoplatform een maandelijks bereik van 4,2 miljoen vrouwen in Nederland. Daarvan komt 1,7 miljoen via Libelle.nl.

Ebru Umar gaat op Libelle TV een politiek programma presenteren. Later dit jaar komt het kanaal met een kookprogramma van Yvette van Boven. Tv-kok Rudolph presenteert Toetjes van Rudolph. In de Wachtkamer is een rubriek waarin vrouwen open en eerlijk vertellen over hun bezoek aan een gynaecoloog en Mijn trouwjurk biedt vrouwen een podium om te vertellen over de mooiste dag van hun leven. Een aantal vloggers maakt dagelijks video’s over onderwerpen als reizen, sport, spiritualiteit, food, mode, beauty en tuinieren.

Bron: Libelle/Broadcast Magazine

 

Bericht delen