dinsdag 16 januari 2018

Leon de Winter over serie Brussel

In het centrum van de macht van de EU in Brussel draait alles om invloed en intriges. Wie niet bedriegt, wordt bedrogen… Dat is het uitgangspunt van de dramaserie Brussel, die op 20 januari vanaf 21.00 uur helemaal on demand beschikbaar komt via KPN Presenteert.

De internationale cast bestaat onder andere uit Johanna ter Steege, Daniël Boissevain, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Liesa Van der Aa (BE), Nadja Hüpscher, Rik Launspach, Hans Dagelet, Carolien Spoor en Alexander Lazarev (RU) en Lily Travers (UK). De serie is bedacht en geschreven door Leon de Winter, wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland en geregisseerd door Gouden Kalf-winnaar Arno Dierickx (Overspel, Vuurzee, Bloedbroeders).

Tijdens de recente cataloguspresentatie van KPN Presenteert sprak Broadcast Magazine met schrijver Leon de Winter over dit prestigieuze project en de vrijheid die hij daarbij kreeg. Bekijk hier het interview. Speciaal voor klanten brengt KPN onder de vlag van KPN Presenteert gratis nieuwe Nederlandse kwaliteitsseries en programma’s van eigen bodem op kanaal 18 en on demand via Interactieve tv en op mobiel, tablet of laptop via www.interactievetv.nl, de Interactieve tv app en de app Play van KPN. Voor wie geen klant is, staan op kpn.com/presenteert de leukste fragmenten van verschillende programma’s online en zijn tijdelijk hele afleveringen voor iedereen gratis te bekijken.

Bron: Broadcast Magazine

 

 

Bericht delen