Leo Blokhuis komt met maandelijkse pubquiz in Top 2000 Online Café
donderdag 4 februari 2021

Leo Blokhuis komt met maandelijkse pubquiz in Top 2000 Online Café

Vanaf vrijdag 5 februari presenteert Leo Blokhuis elke maand een pubquiz in het Top 2000 Online Café. Meedoen is simpel en gratis.

Iedere maand zit Leo Blokhuis om 20.30 uur klaar in zijn werkkamer. Hij stelt daar vragen over popmuziek à la Top 2000 a gogo. De popprofessor stelt vragen aan de hand van videoclips, haalt Top 2000-noteringen door de mangel en krijgt ook hulp van NPO Radio 2-collega Jan-Willem Roodbeen.

Hoe speel je mee
Meespelen is makkelijk. Ga vrijdag 5 februari iets voor 20.30 uur naar top2000onlinecafe.nl, betreed het online café via ‘vrij verkennen’ en klik op de link naar de quiz. Het is aan te raden de quiz te spelen op desktop of laptop.

Speel je samen in een team? Bepaal dan van tevoren wie de teamleider is. Diegene klikt op de ‘Samen Beleven’ button rechts in beeld, voert zijn naam in en deelt de gegeven unieke url per mail met de leden van zijn team. Door op die link te klikken komen alle teamleden terecht in een gezamenlijke chatbox in het online café waar ze met elkaar kunnen chatten.

Verder kan niemand deze chat zien en dus is afkijken onmogelijk. Via het Facebook-evenement kun je een scoreformulier downloaden, maar je kunt de score ook gewoon met pen en papier bijhouden.

Bron: NPO Radio 2/BM
Foto: Linda Stulic/NPO Radio 2

Bericht delen