Legendarische jeugdshow Rembo & Rembo op NPO Start
dinsdag 4 juni 2019

Legendarische jeugdshow Rembo & Rembo op NPO Start

Een hele generatie is ermee opgegroeid: Rembo & Rembo, de legendarische VPRO-jeugdserie waarin twee bijna kaalgeschoren mannen in blauwe pakken en felle overhemden, vanachter een klein geel tafeltje een veelheid aan grappige en ontregelende sketches aan elkaar praten. Binnenkort kan ook een nieuwe generatie kennismaken met deze malle vrienden.

De afleveringen van Rembo & Rembo zijn vanaf nu te bekijken op NPO Start, het on demand-platform van de Nederlandse Publieke Omroep. Zo komt niet alleen de oudere generatie weer aan zijn trekken: ook de jeugd van nu kan zich eindelijk helemaal onderdompelen in deze nostalgische jaren 80/90-humor.

Het is voor het eerst dat volledige afleveringen beschikbaar komen online. Op de site van de VPRO en een speciaal YouTube-kanaal kunnen liefhebbers al een tijd fragmenten terugvinden. Fragmenten die massaal worden bekeken en waardoor er steeds meer vraag kwam naar volledige uitzendingen.

Het absurdistische televisieprogramma voor jongeren werd gemaakt door Theo Wesselo en Maxim Hartman. Rembo & Rembo is van 1987 tot 1995 uitgezonden door de VPRO als onderdeel van het programma Villa Achterwerk op NPO 3.

Ga voor afleveringen van Rembo & Rembo naar de app van NPO Start, NPOstart.nl of kijk fragmenten via vpro.nl/remboenrembo en het Rembo & Rembo YouTube-kanaal.

Bron: NPO/BM

Bericht delen