Dinsdag 16 januari 2018

KPN verbetert functies in Play

KPN heeft een aantal verbeteringen aangebracht in de OTT-dienst Play. Versie 1.3.0 van de Play app geeft een betere kijkervaring via Google Chromecast bij live tv en on demand series en films kijken.

Via het ‘Ontdekken’ scherm kunnen gebruikers nu direct opnames inplannen en items op hun pinbord plaatsen. Met het pinbord kunnen kijkers hun eigen playlist maken met favoriete tv-programma’s, series en films.Ook kun men aangeven of een programma leuk is of juist niet. Dit kan door een paar seconden lang op een bepaald item te drukken. Er opent zich dan een pop-up waar men een opname kan plannen, pinnen, liken of disliken.

Play heeft nu tevens de nieuwe functie ‘Verras me’. Met die functie kan de kijker zich letterlijk laten verrassen met video’s en programma’s uit het complete aanbod.
De kiijker kan aangeven hoeveel tijd beschikbaar is. Op basis van die informatie en eerder waargenomen voorkeuren selecteert Play de beste content.

Play, gelanceerd in november 2015, combineert live tv-zenders met een on demand aanbod van films en series in een app die beschikbaar is voor iedereen met een internetverbinding.

Bron: KPN/Broadcast Magazine

Bericht delen