dinsdag 16 januari 2018

KPN Presenteert breidt aanbod uit

KPN Presenteert breidt haar catalogus uit met nieuwe dramaseries van eigen bodem, documentaires, muziek- en sportprogramma’s. Zo brengt de on demand zender in het nieuwe jaar onder andere de Nederlandse series B.A.B.S. (6 januari), Brussel (20 januari), De Mannentester (april) en de crime-serie Fenix (najaar 2017).

Behalve de nieuwe series krijgt de succesvolle comedyserie TOON, die door zowel pers als kijkers lovend is ontvangen, een vervolg. De bestaande muziekprogramma’s My Spotify Top 10, Soundcheckers en Roadie worden aangevuld met LA Breakfast, gepresenteerd door Elise van der Horst, en Willie’s Wheels, gepresenteerd door Olivier Locardia (Willie Wartaal).

De sportprogrammering wordt uitgebreid met 24 uur met… waarin 8 sporters 24 uur doorbrengen met presentator Peter Heerschop. Ook brengt KPN Presenteert in 2017 meer muziek- en sportdocumentaires. In maart is de documentaire over het leven van Herman Brood, Unknown Brood, exclusief bij KPN Presenteert te zien.

Sinds een jaar biedt KPN haar klanten onder de vlag van KPN Presenteert gratis nieuwe Nederlandse kwaliteitsseries en programma’s van eigen bodem rondom muziek en sport. Marnix Laurs, Directeur content van KPN: “Het afgelopen jaar hebben we een gevarieerd aanbod gebracht met KPN Presenteert en dat zal het komend jaar alleen maar meer worden, voor een nog bredere doelgroep. We willen met KPN investeren in kwaliteitsseries en programma’s die naar ons idee echt wat toevoegen aan het Nederlandse tv-landschap. Unieke content die je nergens anders kunt kijken en daarmee echt een toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. De waardering die wij van onze klanten krijgen, bevestigt dat we op de goede weg zijn.”

Bron: KPN/Broadcast Magazine

Bericht delen