dinsdag 16 januari 2018

KPN Play komt in najaar beschikbaar

KPN speelt als provider in op het veranderende kijkgedrag. Het bedrijf ontwikkelt hiervoor Play. Er worden apps ontwikkeld voor Android en iOS. Het aanbod bestaat uit films, series en een aantal tv-zenders. Play van KPN is dit najaar beschikbaar.

Met name jongeren kijken hun favoriete series en programma’s wanneer ze willen via internet. Play van KPN speelt hierop in met de meest populaire live tv-zenders en een on demand-aanbod. Met Google Chromecast kan alle content bovendien op een tv worden bekeken. “Play van KPN geeft je de vrijheid om tv te kijken op je eigen moment, waar je dan ook bent. Het maakt bovendien niet uit bij welke internetprovider je zit”, aldus Diederik Rosenbaum, manager tv & proposities bij KPN.

Op dit moment werkt het Play-team samen met een closed user group aan de eerste versies van Play. De reacties zijn positief. Ook worden er suggesties voor verbeteringen gedaan. Bij de volgende stap wordt deze gebruikersgroep uitgebreid om in co-creatie de definitieve versie te maken.

Bron: KPN/Broadcast Magazine

Bericht delen