Dinsdag 16 januari 2018

KPN maakt muziekprogramma met XITE en Spotify

My Spotify Top 10 is een nieuw muziekprogramma van KPN Presenteert, geproduceerd door XITE. In het wekelijkse programma vertellen toonaangevende artiesten als Don Diablo, Kraantje Pappie, Lucas Hamming en Causes hun persoonlijke verhaal aan de hand van hun favoriete muziek.

My Spotify Top 10 is een uniek programma met muzikale portretten van Nederlands grootste artiesten. Dit is te danken aan de samenwerking met partners XITE en Spotify, die in alles wat ze doen muziek ademen.”, aldus Boudewijn Smals, Content Manager bij KPN.

“Wij geloven in het delen van verhalen achter de muziek. In onze samenwerking met KPN en XITE kunnen we dit naar een hoger niveau tillen. Met My Spotify Top 10 kom je alles te weten over de toonaangevende artiesten die de Nederlandse hitlijsten domineren.”, aldus Nienke Dettmeijer, Marketing Manager Benelux bij Spotify.

In de eerste twee afleveringen geeft DJ Don Diablo een kijkje in zijn leven en vertelt Kraantje Pappie over de muzikale herinneringen aan zijn jeugd, zijn lievelingstracks en grootste inspiratiebronnen. Klanten van KPN kunnen alle afleveringen van My Spotify Top 10 gratis bekijken op Interactieve TV en Play. Elke woensdag om 16:00 verschijnt een nieuwe aflevering, met volgende week Lucas Hamming, gevolgd door onder anderen Tony Junior en Causes. De eerste twee afleveringen van My Spotify Top 10 zijn nu tijdelijk voor iedereen te zien op kpn.com/myspotifytop10.

Bron: KPN/Broadcast Magazine

Bericht delen