KPN lanceert voetbalserie Buiten de lijnen
maandag 9 november 2020

KPN lanceert voetbalserie Buiten de lijnen

In de zesdelige serie Buiten de lijnen gaat Fresia Cousiño Arias op zoek naar de mooiste verhalen van voetballers uit de Eredivisie. De serie is gemaakt in opdracht van KPN, een van de grootste sponsors van het Nederlands voetbal en hoofdsponsor van de Eredivisie.

In de 14 minuten durende afleveringen komt Fresia met behulp van vrienden, familie, stellingen en spellen alles te weten over wat er binnen, maar ook buiten de lijnen speelt in het leven van de voetballers. Zo wil KPN de fans van het voetbal nog dichter bij de spelers van de Eredivisie brengen.

Voetbal verbindt
Mark Versteegen, Directeur Sponsoring bij KPN: “Nuchter als we zijn, laten Nederlanders zich niet snel verleiden tot collectieve hysterie. Op één uitzondering na: als het om voetbal gaat. Dan staan we, normaal gesproken, wekelijks met z’n miljoenen op of langs het veld, door weer en wind. Staan we springend op de bank of in de kroeg. Vliegen we in de armen van buren, rivalen en wildvreemden. En zijn we nooit uitgepraat.”

Voor ieder wat wils
De volledige afleveringen zullen online te zien zijn op het YouTube kanaal van KPN en daar blijft het niet bij. “KPN wil zich met deze reeks sterker verbinden met het voetbaldomein, maar niet iedereen heeft tijd of zin om de volle 14 minuten te bekijken”, zegt Michael Nap, Head of Content bij dentsuACHTUNG, dat in samenwerking met One:Nil tekende voor het concept. “Tijdens het ontwikkelen van het format hebben we daar rekening mee gehouden. Zo zullen er ook losse ‘buiten de lijnen’ snacks te vinden zijn op de overige social kanalen van KPN en ontwikkelen we interactieve stories om iedereen met het concept in aanraking te laten komen.”

De serie trapt af met SC Heerenveen middenvelder Joey Veerman en dat is inmiddels te zien op het YouTube account van KPN. Ook FOX Sports vertoont de afleveringen van de serie.

Bron: KPN/BM

Bericht delen