dinsdag 16 januari 2018

KPN lanceert videoserie The Release

Deze zomer verschijnen zes afleveringen van The Release waarin vijf Nederlandse dj-talenten een kijkje geven in hun leven. KPN biedt ze de mogelijkheid om nieuwe tracks te laten horen en creëert daarmee een platform voor jong dj-talent.

De eerste aflevering is vanaf nu te zien via het online muziekmagazine Music State, waarin de dj’s Dirtcaps, D-wayne, Sandro Silva, David Gravell en Joey Dale worden geïntroduceerd. In deze eerste aflevering is de nieuwste track van Sandro Silva in samenwerking met Dirtcaps te horen.

Naast jonge dj-talenten biedt Music State een podium aan grote namen uit de Nederlandse hiphop. Zij stappen in de pickup om tijdens een roadtrip door ons land nieuwe nummers te maken. Die exclusieve nummers komen vervolgens in één playlist op Spotify. De eerste twee afleveringen, met namen als Fresku en SFB in de hoofdrol, zijn inmiddels te bekijken op de website.

Concept en creatie is verzorgd door het creatieve loket van Universal Music (Universal Music Group & Brands) in samenwerking met Top Notch. Het bureau Venour is weer ingeschakeld voor de productie van de episodes.

Bron: KPN/Broadcast Magazine

Bericht delen