dinsdag 16 januari 2018

KPN lanceert doelpunt-app

KPN heeft een app gelanceerd waarmee klanten de goals van hun favoriete Eredivisieclub op hun mobiel of tablet kunnen terugkijken. Via KPN Goal Alert krijgt de gebruiker een bericht als er een doelpunt valt. Hij of zij kan vervolgens met één klik de goal bekijken.

Dat kan ook een doelpunt van de tegenpartij zijn. KPN-klanten kunnen gedurende het Eredivisievoetbalseizoen iedere week twee clubs kiezen.

De app kan waarschijnlijk niet alleen rekenen op belangstelling van de thuisblijvende fans, maar ook of misschien juist van de stadionbezoekers, die een gemist of bijzonder doelpunt nog even willen terugkijken.

“Met Goal Alert bieden we onze klanten een meerwaarde”, zegt Jaap Postma, Directeur KPN Consumenten. “We zijn er trots op dat we samen met Eredivisie deze content via onze netwerken kunnen aanbieden.”

KPN Goal Alert is gratis verkrijgbaar in de App Store voor Apple en Play Store voor Android telefoons, tablets en laptops. Het bekijken van een goal kan tot uiterlijk ’s avonds 24.00 uur op de dag van de wedstrijd.

Bron: KPN/Broadcast Magazine

Bericht delen