Dinsdag 16 januari 2018

KPN introduceert sneller glasvezelabonnement

KPN biedt op IJburg (Amsterdam) en in Nunspeet nieuwe internetabonnementen aan, waarmee gebruikers met maximaal 500 Mbit/s kunnen up- en downloaden. Dit is ruim 25 keer sneller dan de huidige gemiddelde internetsnelheid in Nederlandse huishoudens.

KPN meldt dat klanten steeds meer van hun internetverbindingomdat vragen, door de toename van (HD) tv-kijken via internet, het down- en uploaden van films, muziek en foto’s, online gamen, thuiswerken en het gebruik van social media. Daarnaast wordt internet vaak door meerdere personen (tegelijk) voor verschillende toepassingen in huis gebruikt. KPN speelt nu in op de behoefte van consumenten aan steeds sneller internet.

De glasvezelabonnementen van KPN zijn opnieuw vormgegeven. De nieuwe abonnementen bieden sneller internet, maar houden dezelfde prijs. Klanten kunnen kiezen uit drie verschillende alles-in-één glasvezelabonnementen voor de combinatie internet, telefonie en interactieve tv. Het 500 Mbit/s abonnement is nu nog  beperkt beschikbaar. Later dit jaar wordt het ultrasnelle 500 Mbit/s glasvezel ook aangeboden in een aantal andere gemeenten. KPN wil met deze ervaring toewerken naar de uitrol van ultrasnel internet elders in Nederland.

Bron: KPN

Bericht delen