KPN introduceert peuter- en kleuteromgeving in iTV-app
woensdag 31 juli 2019

KPN introduceert peuter- en kleuteromgeving in iTV-app

KPN-klanten met een Kidspakket of Pluspakket kunnen vanaf nu hun kinderen laten kijken naar kindvriendelijke films en series via de KPN iTV-app voor tablets. Dat meldt Androidworld.

KPN lanceert een omgeving op de iTV-app die speciaal gemaakt is voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Hier kunnen zij volgens KPN veilig kijken naar gratis kindvriendelijke films en series zoals Bob de Bouwer en Dora.

Uit onderzoek van KPN blijkt dat ouders vinden dat kinderen nog te vaak ongewenste filmpjes via bijvoorbeeld YouTube kijken, en ouders hebben hier niet altijd zicht op. Ouders willen dat de filmpjes die hun kinderen te zien krijgen geschikt zijn en KPN wil hier op inspelen met de nieuwe kids-omgeving.

De kids-omgeving heeft een ruimte-thema en de raket wordt bestuurd door verschillende voor kinderen bekende karakters, zoals bijvoorbeeld Brandweerman Sam, Dora en Bob de Bouwer. Bij het klikken op de karakters begint de app automatisch met afspelen. Onder de raket zijn nog meer films en series terug te vinden die gratis beschikbaar zijn.

De kinderen kunnen altijd iets nieuws te ontdekken in het aanbod van meer dan 250 films en series. KPN heeft de omgeving zelf ontwikkeld met de input van kinderen.

Bron: Androidworld/KPN/BM

Bericht delen