dinsdag 16 januari 2018

KPN Interactieve TV op Xbox 360

Sinds woensdag kunnen Interactieve TV-klanten van KPN ook live televisie kijken via de Xbox 360. KPN zet hiermee een nieuwe stap om in Nederland Interactieve TV online breed beschikbaar te maken. In samenwerking met Microsoft ontwikkelde KPN een nieuwe app. Deze toevoeging versterkt de positie van de Xbox 360 als entertainmentconsole.

Met de Interactieve TV Online app voor Xbox 360 kunnen klanten van KPN onder andere live televisie kijken, programma’s terugkijken via Programma Gemist, de programmagids raadplegen en gebruikmaken van Videotheek Thuis.

De Interactieve TV Online app biedt Interactieve TV-klanten de mogelijkheid om hun Xbox 360 als extra tv-ontvanger te gebruiken, bijvoorbeeld in kamers waar geen kabels zijn getrokken om TV te kijken. KPN-klanten konden al eerder live televisie kijken via de laptop, tablet, pc en smartphone.

Voor toegang tot de Interactieve TV Online app op Xbox 360 heeft de klant wel een Xbox Live Gold-lidmaatschap nodig. De KPN Interactieve TV online app is te downloaden via de apps-pagina op het Xbox 360 dashboard.

Bron: KPN

Bericht delen