dinsdag 16 januari 2018

Knippr lanceert nieuwe apps

T-Mobile heeft de apps van tv-dienst Knippr vernieuwd. De Knippr iOS app heeft een make-over gekregen en de Android-app zal niet lang op zich laten wachten.

De apps hebben een vernieuwde, moderne vormgeving gekregen en beschikken over een aantal nieuwe functies. 

Jeffrey Leentjes, Senior Product Manager: “De afgelopen maanden hebben we gebruikt om feedback te verzamelen van onze klanten en de app verder te ontwikkelen die helemaal tegemoet komt aan de wensen van onze klanten. De grootste ‘eyecatcher’ van de vernieuwde apps is de nieuwe look & feel. Deze doen op geen enkele manier onder voor populaire apps zoals die van Netflix en YouTube. Het oogt allemaal een stuk strakker en we hebben de gebruiksvriendelijkheid sterk verbeterd.”

“Een voorbeeld daarvan is de TV Gids die nu mooi in lijn is met onze Apple TV 4-app. De gids is meer toegespitst op On Demand kijken en via de nieuwe zoekfunctie vind je direct al je favoriete programma’s. Met behulp van de nieuwe Picture-in-Picture functie is het zelfs mogelijk naar je favoriete programma te blijven kijken terwijl je door onze app bladert. En natuurlijk kun je, als de betreffende zender dat toelaat, alle programma’s die je terugkijkt pauzeren, terug- en vooruitspoelen.”

Bron: Knippr/BM

Bericht delen