Dinsdag 16 januari 2018

KNIPPR introduceert app voor Samsung Smart TV

KNIPPR, de kabelvrije en interactieve tv-dienst, is vanaf vandaag ook beschikbaar met een app op de Samsung Smart TV. Daarmee heeft KNIPPR een primeur in Nederland.

Met de KNIPPR-app voor Samsung Smart TV hebben klanten toegang tot live tv en het bijbehorende on-demand-aanbod. Klanten van KNIPPR die in het bezit zijn van de nieuwste Samsung Smart TV (2017) kunnen de KNIPPR-app vanaf nu downloaden via de Samsung App Store. Samsung zal de app ook vooraf installeren op nieuwe Smart TV-modellen vanaf 2017.

Ook op de Smart TV van Samsung biedt KNIPPR een overzichtelijke tv-gids en een zoekfunctie om favoriete programma’s snel te vinden en deze te bekijken op een tijdstip naar keuze. Daarbij kunnen programma’s tot zeven dagen terug bekeken worden en kunnen tv-beelden eenvoudig gepauzeerd en terug- of vooruitgespoeld worden.

Dankzij de samenwerking tussen KNIPPR en Samsung hoeven klanten van KNIPPR met een Samsung Smart TV geen gebruik meer te maken van extra hardware. Geen set-top boxes of streaming- en casting-apparaten dus. Met de KNIPPR-app is nu ook live tv en interactieve tv volledig te bedienen via de afstandsbediening van Samsung Smart TV.

“Met de toevoeging van KNIPPR aan het ecosysteem van de Samsung Smart TV zetten we de volgende, belangrijke stap in het tegemoet komen in klantbehoeften”, zegt Rick Fens, Senior Content Manager bij Samsung Benelux.

“Het aanbieden van live tv, zonder extra kabels, kastjes of afstandsbedieningen stond hoog op het verlanglijstje. En dankzij KNIPPR kunnen we daar nu invulling aan geven. Het onderstreept eens te meer de veelzijdigheid van onze Smart TV’s. Bij Samsung gaan wij onverminderd door met innoveren. Of het nu met nieuwe technologieën is of door het aangaan van partnerships, ons doel is de gebruikservaring te optimaliseren.”

Bron: KNIPPR/BM

Bericht delen