Kindertijd komt 24/7 met livestream op YouTube
donderdag 30 april 2020

Kindertijd komt 24/7 met livestream op YouTube

Kindertijd, het dagelijkse kleutermagazine van KRO-NCRV en Zappelin voor kinderen tussen vier en zeven jaar komt vanaf donderdag 30 april met een livestream die 24/7 via YouTube te bekijken is.

Deze livestream biedt kinderen de kans om educatieve kinderprogrammering te kijken, zonder onderbroken te worden. De livestream bestaat uit een mix van vertrouwde Kindertijd-filmpjes en nieuwe series als Kijk mij nou!, Stoer, Lekker Vies, De Pupillen en Hoera Vakantie!

De livestream zit vol educatie maar vooral ook inspiratie voor de jongste kijker. In de serie Kijk mij nou! krijgen kinderen de kans om te laten zien wat ze zelf leuk of interessant vinden. Je ziet kinderen die kleine bijzondere verzamelingen aanleggen, interessante knutselwerkjes maken, de bal hooghouden en lezen en tellen.

Het succesvolle YouTube kanaal van Kindertijd heeft ruim 640.000 abonnees en verschillende video’s die meer 10 (en één video zelfs meer dan 85) miljoen keer zijn bekeken. De livestream is vanaf donderdag 30 april te zien via @KindertijdKRONCRV op YouTube.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen