Kinderen voor Kinderen brengt clip Power Check
vrijdag 3 mei 2019

Kinderen voor Kinderen brengt clip Power Check

Speciaal voor NPO’s Zapp Your Planet laat Kinderen voor Kinderen in hun nieuwe clip Power Check zien hoe je iets kunt doen voor het klimaat. Dansend zingen ze over het licht uitdoen en stekkers uit het stopcontact halen: simpele power checks die alle kinderen zelf kunnen doen.

Op 18 mei zijn de deelnemers van Kinderen voor Kinderen ook aanwezig bij de Zapp Your Planet-dag in Hilversum en treden ze op met Power Check. De Zapp Your Planet-dag is een dag vol spektakel, die in het teken staat van energie en het klimaat met (dans)workshops, battles met bekende Zappers, de energiequiz met Jack Power Check, een live verslag van het Jeugdjournaal, meezingen met de Kids Top 20 Karaoke en meet & greets met de casts van Brugklas en SpangaS. Ook is er een Checkpoint Energielab, kun je naar de Siloknaller van De Buitendienst of de uitdaging aangaan met Kaal of Kammen.

De Zapp Your Planet-dag is 18 mei tevens te volgen via NPO Start en het NPO Zapp YouTube-kanaal. Vanaf 18.00 uur is op NPO Zapp op 3 de grote finaleshow, gepresenteerd door Klaas van Kruistum en Rachel Rosier.

Bron: NPO/BM

Bericht delen