KIJK.nl lanceert entertainmentplatform Scoop Network
vrijdag 10 april 2020

KIJK.nl lanceert entertainmentplatform Scoop Network

Vanaf deze week breidt KIJK.nl haar aanbod in entertainmentnieuws uit met een internationale blik. Op het nieuwe platform Scoop Network wordt de kijker meegenomen in de wereld van glitter en glamour. Van interviews op de grootste filmfestivals tot een kijkje achter de schermen bij de belangrijkste fashionshows.

Met dagelijks een nieuwe aflevering van één van de Scoop-programma’s brengt KIJK.nl het laatste internationale nieuws over film, mode, muziek, social media en lifestyle. KIJK.nl maakt met de lancering van Scoop Network extra showbizzcontent uit de hele wereld beschikbaar. Wat is de favoriete film van grote Hollywoodsterren? Welke outfits vind je in de garderobes van invloedrijke fashionista’s? Wat is de leukste content op social media? En wat zijn de laatste lifestyle tips en trends van dit moment?

Deze programma’s worden geproduceerd door FCCE voor Scoop Network. FCCE is een internationaal productie- en distributiebedrijf, met vestigingen in Amsterdam, Nairobi en LA, dat film-, mode-, muziek- en celebrity- lifestyle gerelateerde content produceert voor alle doelgroepen.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen