Kaj & Kaj nodigen collega’s uit 24 uur offline te gaan
dinsdag 25 september 2018

Kaj & Kaj nodigen collega’s uit 24 uur offline te gaan

In het nieuwe programma Kuuroord Kaj & Kaj op Concentrate ontvangen Kaj Gorgels en Kaj van der Ree bekende gasten in hun kuuroord om gezamenlijk 24 uur lang in retraite te gaan.

Met als uitdaging: even helemaal ‘uitstaan’. Zij ondergaan een digital detox en streven naar complete ontspanning. De eerste twee kuuroordgasten zijn Tony Junior en Holly Mae Brood. Kaj en Kaj leggen hen in de watten met een aantal ontspanningsactiviteiten en hieruit ontstaan een aantal bijzondere gesprekken. Kuuroord Kaj & Kaj is vanaf vrijdag 28 september 2018 om 17.00 uur te zien op Concentrate.

We leven in een wereld waarin 24/7 online zijn normaal is. We staan er soms letterlijk mee op en gaan er ook weer mee naar bed. Voor bekende mensen die veel in de schijnwerpers staan hoort dit ook nog eens bij hun werk. Duizenden fans volgen hen op de voet en ze houden social media dag en nacht bij. Maar hoe is het voor deze sterren om eens even helemaal ‘uit’ te staan? En wat komen zij onderweg tegen?

In Kuuroord Kaj & Kaj staat de connectie met de buitenwereld 24 uur lang uit. In de eerste twee afleveringen verblijven Kaj, Kaj, Tony en Holly Mae in een kuuroord in Gelderland dat van alle gemakken is voorzien, zoals bijvoorbeeld een hot tub, sunshower, sauna en een rustgevende visvijver. Tijdens de retraite krijgen de presentatoren en gasten onder andere yogales. Ook voeren zij diepe gesprekken met elkaar en laten hierdoor een andere kant van zichzelf zien.

Tony vertelt onder andere over zijn jeugd, maar ook hoe hij zichzelf voor het eerst bij Expeditie Robinson op beeld zag. Holly Mae vertelt over de relatie die zij had met haar vader (Herman Brood) en hoe zij daar vandaag de dag mee omgaat. Hoe ondergaan de sterren deze detox en gaan zij dit in de toekomst vaker doen?

Bron: RTL MCN/BM

Bericht delen