Kaj Gorgels verlengt bij RTL
vrijdag 15 juni 2018

Kaj Gorgels verlengt bij RTL

Kaj Gorgels en RTL hebben een nieuw contract met elkaar getekend. De presentator van onder andere Temptation Island VIPS is daarmee ook de komende twee jaar inzetbaar voor het mediabedrijf.

Gorgels heeft zijn eigen YouTube-kanaal, is host van online platform Concentrate en sinds kort ook actief als presentator op Videoland. A Million Faces blijft verantwoordelijk voor zijn management.

Erik Kepper, managing director RTL MCN, vindt Gorgels ‘een geweldige vent om mee te werken’. “Kaj is talentvol, veelzijdig en een echte publiekslieveling. Hij begon bij ons als presentator van Concentrate, deed in 2017 al zijn eerste uitstapje naar de lineaire kanalen en heeft zich zo goed doorontwikkeld dat we nu in de volledige breedte met elkaar gaan samenwerken.”

Gorgels zelf is erg dankbaar voor het contract en heeft veel zin in de verdere samenwerking. “Ik had vier jaar geleden nooit durven denken dat ik van een uit de hand gelopen hobby met mijn typetjesvideo’s mijn werk zou maken. En al helemaal niet dat RTL mij een tweejarig contract zou aanbieden.”

Bron: RTL/BM

Bericht delen