JUKE uitgeroepen tot beste radiowebsite van Nederland
maandag 13 december 2021

JUKE uitgeroepen tot beste radiowebsite van Nederland

JUKE is uitgeroepen tot Website van het Jaar 2021 in de categorie Radio, door online uitgever Emerce en marktonderzoeksbureau Multiscope. Het online platform voor radio, non-stop muziek en podcasts won de titel ‘Beste Website’. Om deze titel in de wacht te slepen, nam JUKE het onder meer op tegen Nederland.fm en de websites van de grootste Nederlandse radiomerken.

De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Tijdens de 21ste editie van deze verkiezing zijn ruim 450.000 stemmen uitgebracht. De websites worden beoordeeld op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken.

Patrick Goldsteen, Director Digital Product & Growth bij Talpa Network: “Ontzettend cool dat we 2021 af mogen sluiten met deze erkenning van onze bezoekers. Het winnen van deze award geeft het team van JUKE een mooie mood boost voor 2022, waarin we JUKE verder uitbouwen naar een totaal audioplatform en nog meer gaan betekenen voor onze trouwe luisteraars, partners en makers.”

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen