JUKE klaar voor het Nederlandse publiek
donderdag 5 april 2018

JUKE klaar voor het Nederlandse publiek

JUKE, de radio- en muziekstreamingdienst van Talpa Radio en MediaMarkt, introduceert donderdag vernieuwde versies van de applicatie. Ook is JUKE vanaf nu naast de app ook te gebruiken via de website met een groter radio-aanbod.

De eerste public bèta van het premium-onderdeel van JUKE werd afgelopen zomer al gelanceerd. De afgelopen maanden zijn gebruikt om inzicht te krijgen in de gebruikerswensen van JUKE-luisteraars. Het platform biedt luisteraars een oplossing voor alle fases van muziek luisteren: van live radio luisteren tot aan het streamen van eigen playlists via Sonos.

Bij JUKE is gekozen voor een simpel design. Over een maand zijn de radiostations via JUKE ook te beluisteren in een public beta via Alexa. In 49 verschillende MediaMarkt vestigingen staan ambassadeurs klaar om te helpen met JUKE te installeren en gebruikers persoonlijk op weg te helpen.

Nederlandse radiozenders, zoals 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica, SLAM! en 100% NL, zijn te luisteren via JUKE. Gebruikers kunnen complete radio-uitzendingen bewaren als favoriet en nummers die ze horen op de radio direct opslaan in een persoonlijke afspeellijst: Push to Playlist. Ook kunnen ze luisteren naar themakanalen van verschillende radiozenders, zoals bijvoorbeeld 538 Dance Radio en Radio 10 Guilty Pleasures.

JUKE werkt samen met artiesten en muzieklabels om exclusieve content te creëren. Zo hebben onder andere Maan, 3JS, Ilse DeLange en Armin van Buuren, maar ook radio dj’s zoals Edwin Evers en Coen & Sander een eigen sectie waarin ze hun favoriete muziek verzamelen.

Bron: Talpa Radio/BM

Bericht delen