JUKE biedt Ajax Radio aan
donderdag 17 september 2020

JUKE biedt Ajax Radio aan

Ajax en JUKE trappen het nieuwe voetbalseizoen af met Ajax Radio. Alle officiële wedstrijden zijn live te horen op de radiozender. Ook zonder wedstrijd komt de fan in de stemming: Ajax Radio zendt 24/7 de grootste hits en Ajax-klassiekers uit.

Daarnaast staan op Ajax Radio alle Official Ajax Podcasts verzameld; overzichtelijk, op één plek. Ajax Radio is beschikbaar voor voetbalfans over de hele wereld en is gratis te beluisteren via de JUKE-app en -website en via de kanalen van Ajax.

Alle Ajax-liefhebbers kunnen nu ook bij JUKE terecht voor live verslag van de officiële duels, voorzien van commentaar door Diederik van Zessen en Anne de Jong (foto). Ajax Radio bestaat al ruim tien jaar, maar dankzij dit partnership met JUKE kan Ajax een volgende stap zetten en van Ajax Radio een 24-uurs online zender maken.

Commercieel directeur Menno Geelen van Ajax: “Om deze stap te kunnen zetten is het in onze ogen essentieel om met een goede partner samen te werken die veel expertise heeft met online radio. JUKE is die ideale samenwerkingspartner, ook omdat zij naast een verzameling van (online) radiozenders ook een startpunt is voor podcasts. Op deze manier krijgt Ajax Podcasts (Engelstalig) onder de vlag van Ajax Radio een mooie plek in JUKE.”

Xander Czaikowski, Director Digital Distribution bij Talpa Network: “Deze samenwerking met Ajax past binnen de ambitie van Talpa Network om met JUKE de digitale distributie van audio content (radio, muziek & podcasts) te verzorgen voor verschillende grote merken en/of content makers. Met onze ervaring in de audiomarkt hebben wij alles in huis om een merk te laten groeien. Van awareness en engagement tot conversie.”

Ajax Radio en de Official Ajax Podcast zijn vanaf 18 september te beluisteren via JUKE.nl, de JUKE-app, Ajax.nl, de Ajax app, Smart TV en verschillende audiospelers zoals SONOS, Android Auto en Apple Carplay.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen