dinsdag 16 januari 2018

Jet-Stream wint award voor beste CDN

Jet-Stream heeft met haar StreamZilla dienst, de Streaming Media Magazine Readers’ Choice Award gewonnen voor het beste Content Delivery Netwerk (CDN) in Europa.

Streaming Media Magazine is het vakblad over video streaming. Jaarlijks laten zij lezers stemmen welke spelers de grootste bijdrage hebben geleverd aan het video streaming ecosysteem. In 18 categorieën waren 381 bedrijven genomineerd. Door de lezers zijn 14.000 stemmen uitgebracht. Dit jaar is Jet-Stream verkozen tot beste Content Delivery Netwerk en heeft daarbij een internationaal veld van Amerikaanse en Europese CDN’s verslagen.

Stef van der Ziel, oprichter van Jet-Stream: “Dit is de tweede keer dat wij deze award winnen en deze keer zijn wij nog enthousiaster dan de vorige keer, in 2009. Ondanks dat wij al de nodige prijzen en erkenningen hebben ontvangen in de loop der jaren, is deze prijs speciaal voor ons. In de afgelopen jaren hebben wij zwaar geïnvesteerd in ons platform en in de dienstverlening naar klanten.”

“Zo hebben we in 2015 een Multi-CDN platform gelanceerd dat volledig geïntegreerd is met de grootste CDN’s ter wereld. Hierdoor kunnen wij onze klanten een ongekende schaalbaarheid en een hoge kwaliteit voor video streaming leveren, terwijl we de prijs laag kunnen houden. We zagen in 2016 in onze klanttevredenheid een geweldige toename. Ook hebben we echt kunnen laten zien wat wij kunnen met Multi-CDN. We worden de Uber van streaming genoemd. Deze prijs winnen is een geweldige erkenning voor ons harde werk in de afgelopen jaren. Wij zien het als een extra stimulans om het in 2017 nog beter te doen!”

Bron: Jet-Stream/Broadcast Magazine

 

 

 

 

 

Bericht delen